DENİZLİ / KALE - Gülbağlık İlkokulu

Gülbağlık İlkokulu

Adres
GÜLBAĞLIK MAH. YÜKSEK KÜME EVLERİ GULBAGLIK ILKOKULU BLOK NO: 18/1 KALE / DENİZLİ
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda öğrenim gören her bireyi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı milletimizin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren,çağdaş özgüveni gelişmiş bağımsız, soran ,araştıran işbirliğine açık ,bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek karakterli insanlar olarak yetiştirmektir Bu doğrultuda vizyonumuz; ÇAĞDAŞ EĞİTİM ORTAMINDA ÖRNEK GÖSTERİLEN ÖĞRENCİLERİN YETİŞTİĞİ ÖNDER BİR KURUM OLMAKTIR.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilgiyi üreten , kullanan, yayılmayı sağlayan, ulusal ve evrensel değerlere sahip sürekli değişim ve gelişim içinde olan ,aldığı kararları sorgulayabilen saygılı özgüveni gelişmiş 21. yüzyıl bireyi yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :normal
Ulaşımda öğretmen servisi bulunmaktadır.
Denizli Kale İlçesine bağlı, Muğla,Aydın,Denizli üçgeni sınırındadır.
20km ilçe 90 km il